Atsiliepimai

Pacientų atsiliepimai

Kviečiame prisijungti prie mūsų klinikos Facebook grupės.

Apie mus rašo:

I. S.
I. S.Plastikos chirurgijos pacientė
Read More
Nuoširdžiai rekomenduoju šią kliniką, nes dirba profesionalai ir savo darbui atsidavę darbuotojai. Maloni atmosfera ir nuoširdus rūpestis pacientais. Ypač esu dėkinga nuostabiam chirurgui Andriui Pajėdai, kuris operacijos rezultato lūkesčius net gi viršijo! Esu laiminga, nes puikus šio žmogaus darbas pakeitė mano gyvenimą! AČIŪ!
K. C.
K. C.Plastikos chirurgijos pacientė
Read More
Nuoširdžiai noriu padėkoti visam Nordclinic personalui, už rūpestį, šilta bendravimą, dėmesį. Didelis ačiū gyd. Tautvydui Urbanui už kruopščiai atlikta operaciją ir išpildyta didžiausią gyvenimo svajonę. Taip pat noriu padėkoti nuostabiai sesutei Ievai, kuri rūpinosi ir prižiūrėjo po operacijos. Rekomenduoju visu 100% šią kliniką. Ačiū labai!
R. T.
R. T.Plastikos chirurgijos pacientė
Read More
Tai pati geriausia klinika, gydytojai ir visas personalas. Ačiū gyd Gediminui Samulėnui už tobulai atliktą darbą, kuris pranoko visus lūkesčius, jis daro stebuklus. Anesteziologui Tadui Kaučikui didelis ačiū, dar ir dabar negaliu patikėti, kad gali taip būti. Jis moka nuraminti ir įrodė, kad narkozė gali būti ramus ir saldus miegelis. Personalas nerealus, jiems nieko nėra neįmanoma. Didžiausia pagarba ten dirbantiems žmonėms, nedvejodama jeigu reikės rinksiuosi tik Nordclinic. Rekomenduoju 1000% Tai geriausia kas gali jums padėti. Ačiū.
J. N.
J. N.Ortopedijos pacientė
Read More
Didelis ačiū gydytojui Valdemar Loiba už atliktą peties operaciją. Puikus aptarnavimas ir didelis dėmesys pacientui. Nuoširdžiai rekomenduoju šią kliniką!
S. G.
S. G.Plastikos chirurgijos pacientė
Read More
Nuoširdžiai dėkoju šios klinikos komandai, už rūpestingą ir kompetentingą bei kvalifikuotą darbą. Jie įgyvendina tavo svajones, pasirūpina tavo gerbuviu, visada su šypsenomis pasitinkantys ir išlydintys pacientus. Labai džiaugiuosi savimi, ir didelį Ačiū sakau profesionaliam gydytojui A. Pajėdai, bei jo puikiai komandai, kuri dirbo su juo. Ačiū labai!
S. M.
S. M.Plastikos chirurgijos pacientė
Read More
Labai didelis ačiū gyd. Andriui Pajėdai už puikiai atliktą pilvo operaciją, išpildyta didžiausią svajonę. Puikiam personalui už rūpestį, paslaugumą. Aptarnavimas 100% norisi dar grįžti ir rekomenduoti visiems žmonėms. Ačiū Jums!
R. L.
R. L.Plastikos chirurgijos pacientė
Read More
Esu labai patenkinta, kad rinkausi šią kliniką! Didžiausias Ačiū gyd. Andriui Pajėdai, kuris įgyvendino mano svajone turėti tiesia, gražią nosytę! Dėkoju taip pat maloniai aptarnavusiam personalui, bei visiems kitiems specialistams, kurių man neteko matyti operacijos metu užmerktomis akimis! Ačiū visiems, kurie prisidėjo prie dar vieno gražaus, didelio noro išsipildymo! Aukščiausi balai Jūsų klinikai! Bet kokiu atveju tik pas Jus! Ačiū! Ačiū! Ačiū!
R. M.
R. M.Plastikos chirurgijos pacientė
Read More
Labai dėkinga Gydytojui Andriui Pajėdai už profesionaliai atliktą vokų plastikos operaciją, taip pat visam personalui. Ačiū už išsamius ir aiškius patarimus, malonų kolektyvo bendravimą. Rekomenduoju drąsiai rinktis šią kliniką!!!
E. P.
E. P.Plastikos chirurgijos pacientė
Read More
Puikus aptarnavimas, dirba tik aukščiausio lygio specialistai, todėl visada suteikiamos profesionalios paslaugos. Labai džiaugiuosi atradusi šią kliniką, nes esu rami, jog bus viskas atlikta saugiai, kokybiškai ir operatyviai. Rekomenduoju!

    Užsiregistruokite


      Užsiregistruokite